B-M-1 Készlethiány 5-8 nap

Brita Maxtra szűrőbetét vízszűrő kancsóhoz 1db

Brita Maxtra Plus szűrőbetét az alábbi vízszűrő kancsókhoz: - Brita Marella Cool - Brita Marella - Brita Elemaris  - Brita Aluna  - Brita Navelia - Brita Optimax Miért különleges a Maxtra szűrő? A minőségi…
1 990 Ft
(1 567 Ft + 27% ÁFA) / db
Készlethiány

Brita Maxtra Plus szűrőbetét az alábbi vízszűrő kancsókhoz:

- Brita Marella Cool - Brita Marella - Brita Elemaris  - Brita Aluna  - Brita Navelia - Brita Optimax

Miért különleges a Maxtra szűrő?

A minőségi aktívszén tölteten kívül vízlágyító hatású ioncserélő gyanta töltetet is tartalmaz! A lágyított víz elősegíti az aromák feloldódását, így az ételek - italok íze intenzívebbé válik.

Az aktívszén megköti a csapvízben található ízrontó anyagokat, klórt és egyéb vegyszereket. Jelentősen csökkenti az esetlegesen előforduló nehézfémeket és szerves szennyeződéseket. Az extra finomra szőtt szitaszűrő eltávolítja a lebegő, mechanikai részecskéket, mint pl.: homok, rozsda. 

A régi típusú Brita betéttől +25%-kal nagyobb hatékonyság!

Mikor kell kicserélni a Maxtra szűrőt?

Átlagosan elmondható, hogy a szűrőbetétek kapacitása 1 hónap. Függ a kezelendő víz mennyiségétől és minőségétől! A 4 hetes csere intervallumot ne lépje túl, ebben segít a minden Brita kancsón megtalálható digitális "MEMO vagy az analóg "CALENDAR" kijelző. 

Szállítás

Személyes átvétel a Nyugatinál


Személyes átvétel az eLogisztika központban. Cím: 1067 Budapest, Podmaniczky u. 43. Kérjük, akkor mennyen a rendelésért, ha megkapta a "Rendelés értesítő" tárgyú levelünket. Árukészletet itt nem tartunk!

Szállítási díj: 490 Ft
Pick Pack Pont

Személyes átvétel Pick Pack Ponton


Csomagját egyszerűen és gyorsan átveheti az OMV, MOL és AVANTI benzinkutakon, INMEDIO és RELAY újságosnál, PLAYERSROOM - PLAYMAX ruházati boltokban.

Szállítási díj: 990 Ft

Házhozszállítás DPD futárszolgálattal


Kérje csomagját házhoz vagy munkahelyére. Feladás után már másnap kézhez kapja rendelését!

Szállítási díj: 1 490 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek