Tisztelt Vásárlóink! A webáruházunk fejlesztése miatt a rendelési lehetőséget határozatlan ideig felfüggesztjük! Kérjük látogassanak el másik webáruházunkba: www.viztisztitomarket.hu Köszönjük a türelmüket!

Adatvédelem

A Gyenes Szabolcs E.V. a www.vizszurok.hu üzemeltetője fontosnak tartja vásárlói adatainak biztonságos, és diszkrét kezelését. Adatvédelmi tevékenységünk biztosítja ügyfeleinket arról, hogy adataikat védjük és biztonságban kezeljük.

Webáruházunk a regisztrált felhasználók adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. Adatait harmadik félnek nem adja át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél a webáruház alvállalkozójaként működik (pl. futárszolgálat). Ez esetben az alvállalkozók a webáruház által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.

Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

Internetes oldalunk mindenki számára elérhető, böngészhető anélkül, hogy ehhez személyes információkat kellene megadnia. Vásárlóinknak a rendelés leadásnál és-vagy regisztráció folyamán meg kell adniuk személyes adataikat (név, cím, telefonszám, email, stb.). Ezeket az adatokat kizárólag a megrendelések pontos teljesítése érdekében kérjük és tároljuk.

Ügyfélszolgálatunk az Ön adatait arra használja, hogy szükség esetén felvegye Önnel a kapcsolatot, és teljesítse a megrendeléseket.