EXCITO-CL Készlethiány 1-2 nap 12 hó Súly: 5 kg  Gyártó: Aquafilter Europe »

Aquafilter Excito-CL Nano-Silver víztisztító készülék

Excito-CL konyhai víztisztító antibakteriális és antimikrobális védelemmel (BACINIX™ nano-silver Technology). A csapvizunket 7 lépcsős rendszerével teljesen tisztára szűri. Ezen kívül szabályozza a kémhatását (pH értékét), csökkenti a víz keménységét és az ORP-t is.…
34 900 Ft
(27 480 Ft + 27% ÁFA) [98.63EUR] / db
Készlethiány!
Excito-CL konyhai víztisztító antibakteriális és antimikrobális védelemmel (BACINIX™ nano-silver Technology).
A csapvizunket 7 lépcsős rendszerével teljesen tisztára szűri. Ezen kívül szabályozza a kémhatását (pH értékét), csökkenti a víz keménységét és az ORP-t is.
A keskeny kivitelű háza miatt könnyedén elfér bármely konyhabútorban. A krómozott, kerámia betétes csaptelepe, pedig a konyhánk dísze lehet.

A doboz minden, beszereléshez szükséges kelléket tartalmaz! A berendezés bekötő idoma 1/2"-os. Amennyiben Önnél más a sarokszelep mérete, megrendelésekor jelezze felénk (megjegyzés) és a megfelelő idommal küldjük a terméket.

Szűrőbetétek cseréje egyszerű (lásd magyar nyelvű használati útmutató). A 4 db szűrőbetétet 6 havonta, a lúgosító - pH emelő egységet 12 havonta ajánlott cserélni a gyártó szerint.

Szállítás

Barion

Házhozszállítás futárszolgálattal


Kérje csomagját házhoz vagy munkahelyére. Feladás után már másnap kézhez kapja rendelését!

Szállítási díj: 1 490 Ft

Vásárlói értékelések


2016-08-08

Szép ház, minőségi csap! Gyorsan beszerelhető, bár egy kis segítséget kértem az ügyfélszolgálattól.


2016-06-10

Kis méretű, beépíthető viztisztítót kerestünk, ami az ásványokat nem szedi ki a vízből. Nekünk bevált, finomabb és gondolom tisztább is a víz. Ezen kívül jól néz ki és tényleg egyszerűen be tudtam szerelni vasárnap délelőtt. A csapja jobb minőségű, mint gondoltam.

Kapcsolódó termékek