ÁSZF

A vizszurok.hu weboldal általános szerződési feltételei (ÁSZF):

A megrendelésével kijelenti, hogy az alábbi feltételeket elolvasta, értelmezte és tudomásul vette. Ezen kívül magára nézve kötelezőnek elismeri. Megrendelése elküldésével a 17/1999.(II.S.) számú Kormányrendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre, ami fizetési kötelezettséget von maga után. Mely szerint:

Gyenes Szabolcs E.V.
Székhely: 1144 Budapest, Újváros park 5. 9./237.
Adószám: 68482552-2-42
Nyilvántartási szám: 51809285
Kibocsátó okmányiroda: Budapest Város Polgármesteri Hivatal Okmányiroda
E-mail cím: info@viztisztitomarket.hu
Telefon: +36 (30) 924-44-62
mint Eladó, és a Megrendelő, mint Vevő között az alábbi feltételekkel:

A szerződés tárgya:

A vizszurok.hu online boltban feltüntetett új termékek. A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságtól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelhetnek.

Szerződés nyelve:

Magyar

Rendelés, vásárlás:

Termékeinket kizárólag a www.vizszurok.hu oldalon keresztül lehet megvásárolni. Az internetes áruházban bárki vásárolhat, aki a rendeléshez szükséges adatokat, a rendelés előtt maradéktalanul megadja és elfogadja jelen általános szerződési feltételeket és magára nézve azt kötelező jellegűnek tekinti.

Vételár, fizetési feltételek:

A termékeknél feltüntetett ár bruttó vételár, azaz tartalmazza az Áfa-t. A vételárat kiszállításkor, a kiszállítást végző személynek, készpénzben, forintban fizetheti. Pick Pack Ponton történő átvétel esetén a készpénzen kívül bankkártyával is fizethet. Elogisztika csomagponton készpénzes fizetés lehetséges.

Oldalunkon a Barion Payment Zrt. rendszerén keresztül bankkártyával is kifizetheti a rendelését. Ezen kívül lehetősége van előre utalással is fizetni.

Szállítási feltételek, határidők:

A megrendelt termék(ek) szállításáról és annak várható idejéről, a szállítás megkezdését megelőző napon e-mail formájában tájékoztatjuk. Hétvégén illetve ünnepnapokon a kiszállítás szünetel. Megrendelését legkorábban a rendelést követő első munkanapon, legkésőbb az 5. munkanapon kiszállítjuk Önnek, amennyiben a megrendelt termék(ek) raktáron vannak.

Csomagponton történő csomagátvétel esetén a megrendelt termékeket az e-mail értesítés kézhezvételét követően, Budapesten 1 munkanapon belül, míg nem budapesti szállítás esetén 2 munkanapon belül veheti át az Ön által kiválasztott átadó ponton. A csomag az értesítést követő 5 munkanapon keresztül érhető el az üzletek nyitva tartási ideje alatt.

Szállítási költség:

Futárszolgálattal történő kiszállítás az ország területén - 1.490,-Ft 
Csomag ponton történő átvétel az ország területén - 1.290,-Ft

Az árucikkek cseréje:

A vevő feladata a kiszállított csomag sértetlenségét ellenőrizni. A csomag átvételével a vevő elismeri, hogy a csomag sértetlen. Amennyiben a termék bontatlan csomagban de – bizonyítottan - sérült, úgy a terméket, a bejelentést követő 14 munkanapon belül visszacseréljük. Cserét kizárólag azon bejelentéseknél tudunk végrehajtani, melyek az átvételt követő 3 munkanapon belül megtörténnek, írásos - e-mail - formában, az info@viztisztitomarket.hu címen. A hibás terméket – költségmentesen - minden esetben a rendelésnek megfelelő – hibátlan – termékre cseréljük ki. Hibás teljesítés esetén pénzvisszafizetés nem lehetséges. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.

Garancia, jótállás:

Minden általunk értékesített víztisztító készülékre min. 12 hónap garanciát vállalunk a 151/2003. (IX. 22.) Kormány Rendelet és a 49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet alapján. Némely berendezésünkre ezt meghaladó garanciát adunk, melyet a termékek adatlapján feltüntetünk. Garancia időn belüli meghibásodás esetén keresse fel ügyfélszolgálatunkat. A garancia nem vonatkozik a nem rendeltetésszerű használatból eredő károkra, ezért kérjük figyelmesen olvassa el a használati útmutatót!

Vásárlástól való elállás joga:

A vevő jogosult a vásárlástól elállni, legkésőbb a kiszállítás megkezdését bejelentő e-mail kézhezvételéig. Amennyiben a vevő eláll a vásárlástól, úgy azt a „Rendelését átadtuk a futárszolgálatnak” tárgyú e-mail, „Storno” tárgyú visszaküldött formájában jelezheti. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költség nem terheli.

Vevő a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 5. §-ának értelmében az áru átvételét követő 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. A vevő ezen esetben saját költségén visszaküldheti a bontatlan szállítói csomagolásban lévő terméket, melynek árát és a szállítási költséget a visszautalunk a vásárlónak. Kizárólag bontatlan szállítói csomagolásban lévő terméket lehet visszaküldeni. A csomagolás sérüléséből adódó költségek a vásárlót terhelik.

A termék vételárának visszatérítése utalással történik, legkésőbb a visszaküldést követő 10. napig. Az utaláshoz szükséges számlaszámot a vásárlónak kell a info@viztisztitomarket.hu e-mail címre elküldeni, mely levélben a vevő köteles feltüntetni a rendeléskor megadott adatokat is.

Felelősség korlátozása

A Víztisztító Market üzemeltetője nem vállal felelősséget a www.viztisztitomarket.hu oldalon bekövetkezett technikai problémák okozta káreseményekért, szerver hibákért működési rendellenességekért.

Abban az esetben, ha a vásárló bármilyen formában megsérti a szabályokat – többszöri sikertelen kiszállítás, helytelen adatok megadása, csalásra tett kísérlet, szándék - a webáruház érvénytelennek nyilváníthatja a vásárlást, és a vevőt kizárhatja a későbbi vásárlás/kiszolgálás/kiszállítás folyamatából. Az itt nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II.S.) számú Kormányrendelet szabályai az irányadóak.

Panaszkezelés:

A vásárlói panaszok esetén az alábbi elérhetőségeken fordulhat hozzánk. Panaszát, kérjük írásban közölje velünk. Ezt megteheti e-mailben és postai úton. Panaszát minden esetben kivizsgáljuk, és írásban, a bejelentést követő 5 munkanapon belül megválaszoljuk.

Panaszok bejelentése használható ügyfélszolgálati elérhetőségeink:

Levelezési cím: Gyenes Szabolcs E.V., 1144 Budapest, Újváros park 5. 9./237.
E-mail: info@viztisztitomarket.hu

 

 

Letöltés (PDF)