KRAU-75-B Készlethiány 1-2 nap  Gyártó: Krausen »

Krausen 75 Basic fordított ozmózis rendszerű víztisztító

Krausen 75 Basic, a pénztárca barát fordított ozmózis víztisztító! Rendkívül alacsony ár, univerzális szűrőbetétek és RO membrán! Kell ennél több? Az egységcsomag mindent tartalmaz, ami a berendezés általános beszereléséhez és használatba…
44 900 Ft
(35 354 Ft + 27% ÁFA) [137.87EUR] / db
Készlethiány

Krausen 75 Basic, a pénztárca barát fordított ozmózis víztisztító!

Rendkívül alacsony ár, univerzális szűrőbetétek és RO membrán! Kell ennél több?

Az egységcsomag mindent tartalmaz, ami a berendezés általános beszereléséhez és használatba vételéhez szükséges lehet!

A három darab előszűrő eltávolítja a mechanikai szennyeződések és a klór nagy részét. Mik azok a mechanikai szennyeződések? Például a régi vízvezeték rendszerekből leszakadó rozsda darabok, üledék és egyéb lerakódás, de mechanikai szennyeződéseknek nevezzük a csőtörés alkalmával a vízhálózatba kerülő földet és homokot is. 

A rendszer lelke a RO membrán, ami ebben az esetben 75 GPD kapacitású, azaz megfelelő nyomásviszonyok mellett 285 liter tisztított vizet képes előállítani 24 óra alatt. Ez a mennyiség több mint elég egy normál háztartás, de akár több háztartásnak is!

A RO membrán eltávolít minden 0,0001 mikrontól nagyobb szennyeződést, beleértve a maradék klórt, baktériumokat, vegyszereket, nehézfémeket, hormonokat stb, gyakorlatilag mindent. A víz keménysége is 0 lesz, tehát teljesen lágy vizet fogyaszthatunk. 

A membrán eltávolítja az ásványi anyagokat is, sajnos nem tud szelektálni a hasznos és haszontalan anyagok között. Ha megszeretné tartani a hasznos ásványi anyagokat az ivóvizében, akkor AIMRO ásványi anyag visszapótló, azaz visszasózó egységre lesz szüksége, amit megtalálhat a webáruházunkban. 

Utolsó szűrési lépcső egy utókezelő egység, ami aktívszén töltetet tartalmaz. A puffertartályból kifolyó vizet még utoljára megszűri, felfrissíti, hogy a lehető legízletesebb vizet készítse. 

Szállítás

Barion

Házhozszállítás futárszolgálattal


Kérje csomagját házhoz vagy munkahelyére. Feladás után már másnap kézhez kapja rendelését!

Szállítási díj: 1 490 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések


2018-10-09

Ennyi pénzt simán megért!

Hasonló termékek