M500P Raktáron 1-2 nap 24 hó Súly: 11 kg  Gyártó: PurePro USA Corp. »

PurePro M500P fordított ozmózis rendszerű víztisztító nyomásfokozóval

PurePro M500 nyomásfokozó szivattyúval, azaz diaphragm pumpával ellátott változata. A szivattyúval ellátot változat vásárlása akkor javasolt, ha válószínűsíthető, hogy a hálózati vízmonyás 3 bar alatti vagy ingadozó. A kompakt szűrőbetéteinek és…
79 900 Ft
(62 913 Ft + 27% ÁFA) [245.34EUR] / db
PurePro M500 nyomásfokozó szivattyúval, azaz diaphragm pumpával ellátott változata.

A szivattyúval ellátot változat vásárlása akkor javasolt, ha válószínűsíthető, hogy a hálózati vízmonyás 3 bar alatti vagy ingadozó.

A kompakt szűrőbetéteinek és a fektetett elrendezésének köszönhetően kevesebb helyet foglal, mint más fordított ozmózis rendszerű víztisztító gépek.

A berendezés hivatalos ÁNTSZ engedéllyel rendelkezik, melynek száma: KEF-9225-2/2015.

50 GPD-s filmtec alapanyagú membránjának és a 4 db előszűrőjének köszönhetően, minden 0,0001 mikrontól nagyobb szennyeződést kiszűr a tisztítandó vízből. Beleértve a baktériumokat, vírusokat és ásványi anyagokat is.

A csomag minden szerelési anyagot és szűrőbetétet tartalmaz! A víztisztító beszereléséhez nem szükséges szakértelem. A magyar nyelvű gépkönyv lépésről-lépésre bemutatja a beépítés és üzembe helyezés folyamatát.

A készletben 3/8"-os bekötő idom található. Amennyiben a felszerelés helyén (vízbekötésnél) nem 3/8"-os csőméret van, hanem 1/2" vagy 3/4", rendeléskor jelezze felénk és a megfelelő bekötő idommal küldjük a berendezést.

Szállítás

Barion

Házhozszállítás futárszolgálattal


Kérje csomagját házhoz vagy munkahelyére. Feladás után már másnap kézhez kapja rendelését!

Szállítási díj: 1 490 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Kapcsolódó termékek