EC-105 Raktáron 1-2 nap 24 hó Súly: 12 kg  Gyártó: PurePro USA Corp. »

PurePro RO-105

PurePro RO-105 háztartási fordított ozmózis rendszerű ivóvíztisztító készülék. Klasszikus kivitelű és minden részében szabványos berendezés. Ezáltal a csere szűrőbetétei és alkatrészei is kedvező áron elérhetőek. Közkedvelt…
49 900 Ft
(39 291 Ft + 27% ÁFA) [147.49EUR] / db

PurePro RO-105 háztartási fordított ozmózis rendszerű ivóvíztisztító készülék.

Klasszikus kivitelű és minden részében szabványos berendezés. Ezáltal a csere szűrőbetétei és alkatrészei is kedvező áron elérhetőek.

Közkedvelt készülék! Bátran ajánljuk azoknak, akik nem szeretnének több százer forintot elkölteni, de szeretnének egy valóban minőségi víztisztító készüléket otthonukba.

Hivatalos ÁNTSZ engedéllyel rendelkezik, melynek száma: KEF-9225-2/2015.

50 GPD-s filmtec alapanyagú membránjának és a 4 db előszűrőjének köszönhetően, minden 0,0001 mikrontól nagyobb szennyeződést kiszűr a tisztítandó vízből. Beleérte a baktériumokat, vírusokat, ásványi anyagokat is.

A csomag minden szerelési anyagot és szűrőbetétet tartalmaz! A víztisztító beszereléséhez nem szükséges szakértelem. A magyar nyelvű gépkönyv lépésről-lépésre bemutatja a beépítés és üzembe helyezés folyamatát.

A készletben 3/8"-os bekötő idom található. Amennyiben a felszerelés helyén (vízbekötésnél) nem 3/8"-os csőméret van, hanem 1/2" vagy 3/4", rendeléskor jelezze felénk és a megfelelő bekötő idommal küldjük a berendezést.

Szállítás

Barion
GLS Csomagpont

GLS csomagponton átvétel


Szállítási díj: 1 290 Ft
Barion

Házhozszállítás futárszolgálattal


Kérje csomagját házhoz vagy munkahelyére. Feladás után már másnap kézhez kapja rendelését!

Szállítási díj: 1 490 Ft

Vásárlói értékelések


2017-01-24

Tökéletes gép! Tényleg minden van hozzá ami kell a beszereléshez. Teljesen rászoktunk a tisztított vízre, nem is gondoltam volna h ennyire más. Nagyon jó! Felesleges lenne ennel többet költeni más berendezésre

Kapcsolódó termékek